Video Sources 89 Views

  • Watch trailer youtube.com
  • NetuTV Unknown resource
Dave Chappelle: Equanimity

Dave Chappelle: Equanimity

Dec 30, 2017 USA 64 Min. TV-MA
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Dave Chappelle: Equanimity Subtitrat in Romana.

Dave Chappelle: Equanimity Subtitrat in Romana. Comedy legend Dave Chappelle returns to his roots with an all-new stand-up special filmed at the Warner Theatre in Washington, D.C.

Dave Chappelle, titanul comediei, încheie anul cu un spectacol plin de umor caustic, introspecție și iubire fără sentimentalisme.

 

Într-unul din primele sale biți în Equanimity, Dave Chappelle se întreabă cum, sincer, el este uimitor la comedie. E adevărat – glumele lui Chappelle sunt artizanale. „Pot să văd prima dată cu punchline-ul”, spune el. Rutina funcționează deoarece Dave este brutal cinstit; nu-și cere scuze pentru că știe că publicul va râde destul, indiferent de ce. Din păcate, se simte un fel de telefon special, probabil pentru acest motiv exact.

Echinimitatea a fost una dintre cele două specializări de stand-up lansate de Chappelle exclusiv pentru Netflix în ajunul Anului Nou (și totalizându-și producția în 2017 până la patru). Dacă în această oră a venit revenirea după ani de tăcere, cred că ar juca mai bine. Din nefericire, Equanimity nu poate urmări Epoca de Spin din martie anul trecut, ceea ce a fost fantastic. Aici, prea mult timp este cheltuit pentru plimbare. Ai sentimentul că nu e vina interpretului. Îmi atribuie slăbiciunea sentimentului lui Chappelle că trebuie să se bată înapoi la criticii lui. Și-a început cariera înainte de o corectitudine politică agresivă, iar tu vezi adevărata lui uimire că oamenii nu pot face o glumă.

O parte substanțială a spectacolului este dedicată fanteziei glumei transsexuale a lui Dave la începutul acestui an, precum și reacția de la monologul său Saturday Night Live, unde a sugerat că îi oferim lui Trump o șansă. Aceste părți nu sunt deosebit de amuzante, ceea ce este o rușine. Chappelle este în mod clar cel mai bun atunci când manipulează materiale care nu sunt neapărat actuale.

Dave Chappelle: Equanimity
Dave Chappelle: Equanimity
Dave Chappelle: Equanimity
Dave Chappelle: Equanimity
Loading...
Original title Dave Chappelle: Equanimity
IMDb Rating 8.1 2,167 votes
TMDb Rating 7.8 votes

Director

Stan Lathan
Director

Cast

Similar titles

Ay Lav Yu Tuu
Mau Nieto: Viviendo sobrio…desde el bar
Dark night
Merry Christmas Mr. Mo
Ringside Story
Die Notlüge
Marry Me, Dude
To the Top
Ovunque tu sarai
Get Big
Bareilly Ki Barfi
Lost in Paris

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website