Video Sources 121 Views

  • Watch trailer youtube.com
  • NetuTV Unknown resource
Dave Chappelle: Equanimity

Dave Chappelle: Equanimity

Dec 30, 2017 USA 64 Min. TV-MA
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Dave Chappelle: Equanimity Subtitrat in Romana.

Dave Chappelle: Equanimity Subtitrat in Romana. Comedy legend Dave Chappelle returns to his roots with an all-new stand-up special filmed at the Warner Theatre in Washington, D.C.

Dave Chappelle, titanul comediei, încheie anul cu un spectacol plin de umor caustic, introspecție și iubire fără sentimentalisme.

 

Într-unul din primele sale biți în Equanimity, Dave Chappelle se întreabă cum, sincer, el este uimitor la comedie. E adevărat – glumele lui Chappelle sunt artizanale. „Pot să văd prima dată cu punchline-ul”, spune el. Rutina funcționează deoarece Dave este brutal cinstit; nu-și cere scuze pentru că știe că publicul va râde destul, indiferent de ce. Din păcate, se simte un fel de telefon special, probabil pentru acest motiv exact.

Echinimitatea a fost una dintre cele două specializări de stand-up lansate de Chappelle exclusiv pentru Netflix în ajunul Anului Nou (și totalizându-și producția în 2017 până la patru). Dacă în această oră a venit revenirea după ani de tăcere, cred că ar juca mai bine. Din nefericire, Equanimity nu poate urmări Epoca de Spin din martie anul trecut, ceea ce a fost fantastic. Aici, prea mult timp este cheltuit pentru plimbare. Ai sentimentul că nu e vina interpretului. Îmi atribuie slăbiciunea sentimentului lui Chappelle că trebuie să se bată înapoi la criticii lui. Și-a început cariera înainte de o corectitudine politică agresivă, iar tu vezi adevărata lui uimire că oamenii nu pot face o glumă.

O parte substanțială a spectacolului este dedicată fanteziei glumei transsexuale a lui Dave la începutul acestui an, precum și reacția de la monologul său Saturday Night Live, unde a sugerat că îi oferim lui Trump o șansă. Aceste părți nu sunt deosebit de amuzante, ceea ce este o rușine. Chappelle este în mod clar cel mai bun atunci când manipulează materiale care nu sunt neapărat actuale.

Dave Chappelle: Equanimity
Dave Chappelle: Equanimity
Dave Chappelle: Equanimity
Dave Chappelle: Equanimity
Loading...
Original title Dave Chappelle: Equanimity
IMDb Rating 8.1 2,167 votes
TMDb Rating 7.8 votes

Director

Stan Lathan
Director

Cast

Similar titles

I Don’t Feel at Home in This World Anymore
Red Nose Day Actually
Tårtgeneralen
Suck Me Shakespeer 3
Charlotte a du fun
Keys to the Heart
Pop Rox
Would You Look at Her
Mau Jadi Apa?
The Ice Cream Truck
Agent 327: Operation Barbershop
Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website